Mergi la conţinutul principal

Andreia Tocitu, între asigurări, dezvoltare personală, fotbal și... limba turcă

Viața la NN
Andreia Tocitu NN
Andreia Tocitu, Consultant Financiar Senior

Dincolo de job, fiecare om are o poveste, iar omul din spatele jobului are visuri, pasiuni și preocupări pe care le transformă în planuri şi care îl motivează în fiecare zi. Pentru că „Tu contezi” este ceea ce ne duce mai departe în tot ceea ce facem la NN, descoperim în fiecare zi povestea oamenilor din spatele jobului și ne lăsăm inspirați de planurile lor.

 

Andreia este Consultant Financiar Senior NN și spune că a avut „un start foarte bun” în carieră, rezultatele excepționale ajutând-o să treacă la această treaptă chiar după primul an de activitate. Cum pandemia a impus schimbarea modului de lucru și de interacțiune cu clienții în multe companii, Andreia se bucură că, la NN, „ne-am adaptat foarte repede situației și suntem aproape de clienți chiar și de la distanță, cu toate documentele pentru asigurarea lor transmise și semnate electronic”.

 

Foarte ambițioasă din fire, Andreia de bucură că doi ani la rând a câştigat locul I pe țară la categoria de business în care se încadra în organizaţie, iar asta pentru că și-a dorit foarte mult acest lucru. „O carieră în asigurări îți oferă dezvoltare personală, posibilitatea de a câștiga nelimitat și flexibilitatea programului”, NN fiind compania în cadrul căreia a găsit tot sprijinul necesar pentru dezvoltarea ei profesională.

 

Pentru ea, NN este mai mult o familie decât o companie. „Colegii te ajută necondiționat și îți sunt mereu alături. Echipa este un nucleu, suntem funny, ne sfătuim reciproc și învățăm de la cei cu experiență. La job contează faptul că pot fi alături de oameni în situații fericite, dar și în momente neprevăzute, iar dincolo de job contează faptul că ne suntem alături, ne susținem reciproc și suntem sănătoși”, spune ea.

 

Când nu este la job, Andreia se declară o microbistă convinsă și spune că îi place să vadă meciurile de fotbal chiar pe stadion. Îi place mult să-și petreacă timpul cu familia și cea mai nouă pasiune a ei este să studieze limba turcă. De ce? „Pentru că îmi place să descopăr alte culturi, și, sinceră să fiu, mi se pare o limbă indescifrabilă, de unde și această dorință de a o învăța”, povestește ea.

 

În contextul pandemiei, Andreia a învățat că „totul în jur este temporar și că, de fapt, am nevoie de mai puține lucruri decât credeam, de adaptare”, mai spune ea. Mai departe, își dorește să se menţină la un nivel profesional înalt și să-și depășească rezultatele obținute până acum, iar pe plan personal crede că cel mai important este „să fim sănătoși”.

 

Andreia este parte din echipa NN în România, lider în asigurări de viață și pensii private, care susține peste 2,2 milioane de clienți, adică un sfert din populația activă a României, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, casă și pensii. Și pentru că fiecare membru al echipei este special, NN scoate la lumină poveștile lor, presărate de o evoluție profesională frumoasă și pasiuni care inspiră.