Mergi la conţinutul principal

Gabriela Văduva - permanent în mișcare, între sala de sport și digitalizare

Viața la NN
Gabriela Vaduva NN
Gabriela Văduva, Digital Assets Manager

Dincolo de job, fiecare om are o poveste, iar omul din spatele jobului are visuri, pasiuni și preocupări pe care le transformă în planuri şi care îl motivează în fiecare zi. Pentru că „Tu contezi” este ceea ce ne duce mai departe în tot ceea ce facem la NN, descoperim în fiecare zi povestea oamenilor din spatele jobului și ne lăsăm inspirați de planurile lor.

 

Despre Gabriela se poate spune că face față cu brio schimbărilor, pentru că așa s-ar caracteriza parcursul ei de când s-a alăturat echipei NN. Era finalul lui 2019 și echipa în care ea intra ca Digital Assets Manager abia prindea contur. După numai 3 luni de lucru de la noul birou, timp în care abia a apucat să își cunoască colegii, să se adapteze noului rol și să se familiarizeze cu sarcinile, a început pandemia care a adus noi schimbări. Gabriela a devenit în scurt timp managerul echipei responsabile de experiența digitală în aplicația mobilă sau pe site-ul companiei, într-un moment potrivit, când NN a accelerat strategia de digitalizare începută cu câțiva ani în urmă cu obiectivul de a deveni asiguratorul digital al viitorului.

 

Traseul care a adus-o în domeniul asigurărilor a început, de fapt, din primul an de facultate, atunci când a început să lucreze în banking. A acumulat astfel o experiență de 11 ani care i-a prins foarte bine în momentul în care a decis să facă schimbarea. Reputația companiei de lider pe piață a făcut-o curioasă să vină la interviu, iar aici a aflat despre ambiția NN de digitalizare și s-a văzut într-un rol din care poate face o diferență.

 

Crede că a ajuns în echipă în momentul ideal, bucurându-se de o primire prietenoasă din partea colegilor și de „perioada frumoasă de final de an, cu Secret Santa la birou și o super petrecere de Crăciun”. În plus, „am prins  sfârșitul unui an în care direcția și strategia de digitalizare erau deja stabilite și noul an avea să înceapă cu un plan clar”. Planurile s-au schimbat rapid odată cu venirea pandemiei, dar Gabriela se bucură că au reușit cu toții să țină echipa unită și să se adapteze astfel încât să atingă obiectivele.

 

Când se uită în urmă la ultimul an, Gabriela spune că „personalul și profesionalul au fost despărțite de o linie prea fină” și simte că a avut în egală măsură realizări pe ambele planuri. Se simte mândră că fiecare om din echipă a reușit să își depășească limitele și să rămână în ritm, în timp ce „sarea și piperul au fost aduse clar de noul mod de lucru, de schimbarea generală cu care a venit pandemia.”

 

Aprecierea lucrurilor aparent banale, flexibilitatea în planificare și capacitatea de adaptare indiferent de impactul schimbării sunt lecțiile pe care le-a învățat în ultimul an. Pe plan profesional, îi place să știe că e omul potrivit la locul potrivit, să creeze impact prin acțiunile ei și să contribuie la binele celor din jur.

 

Când nu e în fața laptop-ului, Gabrielei îi place să facă orice o ţine departe de taste: să citească sau să descopere noutăţile Netflix, să gătească ceva bun, sau să iasă la plimbări scurte. Dar cel mai mult se îndreaptă către sport, pentru că o ajută să se deconecteze.

 

Pasiunea ei pentru mișcare a ajutat-o să facă față ritmului rapid cu care au evoluat lucrurile pe plan profesional. De cate ori are ocazia, se bucură de clasele de sport– cycling, pilates, functional training și „nu refuz niciodată o plimbare cu sau fără bicicletă”, ne mai spune ea. Iar yoga este cea care o ajută pe Gabriela să se reconecteze cu ea însăşi: În toată agitaţia de zi cu zi, îmi place să îmi iau pauze de la lista de to do’s care se actualizează continuu. Unul din modurile în care fac asta este deseori printr-o clasă de yoga la care toate gândurile sunt direcţionate doar spre propriul corp şi respiraţie ♀️”.

 

Gabriela este parte din echipa NN în România, lider în asigurări de viață și pensii private, care susține peste 2,2 milioane de clienți, adică un sfert din populația activă a României, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, casă și pensii. Și pentru că fiecare membru al echipei este special, NN scoate la lumină poveștile lor, presărate de o evoluție profesională frumoasă și pasiuni care inspiră.