Inimi care bat - Povestea Anei

Fapte pentru bine
Povestea Anei
NN şi Inima Copiilor alături de inimile micuţilor

Ana este o adolescentă veselă și curajoasă care, în 2013, era unul dintre primii copii operați la inimă în noua secție de cardiochirurgie a Spitalului Marie Curie din București, cel mai mare spital de pediatrie din România.

Totul a început de la o înghețată. Am mers la medicul de familie, a ascultat-o cu stetoscopul și a spus că îi bate inima nu știu cum. Ne-a zis doctorul că este posibil să aibă suflu sistolic, dar că ne dă trimitere la Marie Curie să îi facem ecografie. Toți părinții, dacă pot, să meargă, să meargă să le facă o programare copiilor pentru o ecografie cardiacă”, își aduce aminte Mariana Stancu, mama Anei Pălimar.

Din 2006, Asociația Inima Copiilor ajută copiii, părinții și medicii să aibă speranță și să continue să viseze. Iar noi, NN România, am ales să fim alături de aceste inimi și de Inima Copiilor. Ne dorim ca inimile cât mai multor copii să bată cu tot mai multă putere.

NN prezintă povești ale copiilor care, cu ajutorul personalului medical și al oamenilor inimoși care au donat către Asociația Inima Copiilor, au ieșit învingători.

Dar, pentru ca inimile a cât mai mulți copii să fie învingătoare, avem nevoie de ajutorul tău pentru extinderea Secției de Cardiochirurgie Pediatrică a Spitalului Marie Curie. Trimite acum un SMS cu textul LOVE la 8844 și începi să donezi 2 euro lunar, iar NN dublează donația ta.

Îți mulțumim... din inimă.

Psst! Poate te intereseaza si alte articole