Mergi la conţinutul principal

Inimi care bat - Povestea lui George

Fapte pentru bine
testimonial inima copiilor
Inimi care bat - povestea lui George

Inima micuță a lui George a fost așteptată de părinții săi cinci ani. „Dacă voi vreți să-l adoptați, eu vă ajut să-l operați” au fost vorbele care i-au dat lui George șansa de a crește mare într-o familie iubitoare. Povestea lui e presărată cu grija părinților și priceperea medicilor care s-au luptat luni de zile să-l salveze.

Inima lui George a avut nevoie de o operație care a decurs bine, iar controalele recente vin cu vești bune. Nici condițiile din spital, nici lista de lungă de așteptare nu i-au luat lui George șansa de a răzbi, iar el încearcă și luptă necontenit, susținut de cei care l-au luat în grijă. Toată povestea lui poate fi urmărită în următorul video.

 

 

Ca micuțul George, în România se nasc în fiecare an alți 1.000 de copii cu malformații cardiace care au nevoie de intervenții chirurgicale. Dar cu o singură sală de operații și numai șase locuri în terapia intensivă cardiacă, Secția de Cardiochirurgie a Spitalului de Copii Marie Curie poate opera doar 200 de copii pe an.

Extinderea secției de la 745 m² la 1.900 m² va însemna de două ori mai mulți copii care pot fi operați, în două săli, 15 - 20 de locuri în terapia intensivă cardiacă, 25 de locuri noi pentru îngrijirea copiilor înainte și după operație, reamenajarea și modernizarea tuturor spațiilor și dotărilor cu aparatură modernă, și personal medical. Toate aceste lucruri sunt necesare și posibile doar cu sprijinul comunității.

 

Din 2006, Asociația Inima Copiilor ajută părinții și medicii să-și întărească curajul de a lupta pentru tot ce contează mai mult - inimile celor mici. NN România este alături de inimile lor și de Inima Copiilor și prezintă povești ale copiilor care, cu ajutorul personalului medical și al oamenilor inimoși care au donat către Asociația Inima Copiilor, au ieșit învingători și donează mai departe pentru a transforma extinderea Secției de Cardiochirurgie a Spitalului de Copii Marie Curie în realitate.

 

Și tu poți face o diferență pentru a ajuta inimile cât mai mulți copii să fie învingătoare. Trimite acum un SMS cu textul LOVE la 8844 și începe să donezi 2 euro lunar, iar NN dublează donația ta.

 

Îți mulțumim... din inimă.