Inimi care bat - Povestea Sarei

Fapte pentru bine
Luiza Mihoci
Inimi care bat - Povestea Sarei

Sara este o fetiță curioasă, zglobie și cu un zâmbet cuceritor. Venirea ei pe lume a fost foarte așteptată, dar primele luni de viață au fost o luptă. „Ne-am dorit-o atât de mult încât probabil că l-am grăbit pe Dumnezeu să vină și n-a apucat să termine inimioara”, spune mama ei, Luiza Mihoci. Acum, Sara crește și explorează lumea pentru că a avut șansa ca malformația ei cardiacă să fie operată, la numai 4 luni, în Secția de Cardiochirurgie a Spitalului Marie Curie din București.

Sara este doar unul dintre cei 1.000 de copii care se nasc anual în România cu malformații cardiace și care au nevoie de intervenții chirurgicale pentru a crește mari. O parte trebuie operați chiar de mai multe ori în timp, ceea ce ridică numărul micuților care au nevoie de ajutor la 1.500 în fiecare an.

200 de copii sunt operați în fiecare an în Secția de Cardiochirurgie a Spitalului Marie Curie, cel mai mare spital de pediatrie din România, dar visul este ca numărul lor să se dubleze. Pentru asta, secția trebuie extinsă, un vis pe care Asociația Inima Copiilor se luptă să-l transforme în realitate și pentru care are nevoie de tot ajutorul.

NN prezintă povești ale copiilor care, cu ajutorul personalului medical și al oamenilor inimoși care au donat către Asociația Inima Copiilor, au ieșit învingători. Și donează pentru a aduce visul mai aproape de realitate. Donează și tu pentru extinderea Secției de Cardiochirurgie Pediatrică a Spitalului Marie Curie. Este nevoie de un singur SMS cu textul LOVE la 8844 prin care să contribui cu 2 euro lunar la obiectivul ambițios al Asociației Inima Copiilor de a strânge fondurile necesare estimate la 3 milioane de euro. Iar NN dublează donația ta.

Îți mulțumim... din inimă.