Mergi la conţinutul principal

Inimi care bat - Povestea Sophiei

Fapte pentru bine
Sophia Inima Copiilor
NN şi Inima Copiilor alături de inimile micuţilor

Sophia visează să fie „ca mami” când va fi mare. Alți copii visează să vadă marea, să mănânce înghețată, să danseze, să spargă baloane sau să se joace de-a pirații sau de-a prințesele. Iar părinții și medicii visează alături de ei.

 

 

 

Sophia este doar unul dintre numele celor peste 1.000 de copii care se nasc anual în România cu malformații cardiace. Mulți dintre ei pot fi salvați doar prin operații chirurgicale sau prin intervenții cardiologice de urgență, iar o parte au nevoie de mai multe intervenții în timp.

 

Așa se face că, în fiecare an, inimile a 1.500 de micuți au nevoie de ajutor. Aproximativ 200 dintre operații se fac în Secția de Cardiochirurgie a Spitalului de Copii Marie Curie din București, cel mai mare spital de pediatrie din țară, cazurile cele mai grave ajung în străinătate, iar despre unii copii nu se știe unde și cum sunt tratați. Secția de la Marie Curie are nevoie de mai mult spațiu, de mai multe echipamente și de mai mulți doctori și asistente pentru a avea grijă de inimile celor mici.  

 

Din 2006, Asociația Inima Copiilor ajută copiii, părinții și medicii să aibă speranță și să continue să viseze. Iar noi, NN România, am ales să fim alături de aceste inimi și de Inima Copiilor. Ne dorim ca inimile cât mai multor copii să bată cu tot mai multă putere.

 

NN prezintă povești ale copiilor care, cu ajutorul personalului medical și al oamenilor inimoși care au donat către Asociația Inima Copiilor, au ieșit învingători.

 

Dar, pentru ca inimile a cât mai mulți copii să fie învingătoare, avem nevoie de ajutorul tău pentru extinderea Secției de Cardiochirurgie Pediatrică a Spitalului Marie Curie. Trimite acum un SMS cu textul LOVE la 8844 și începi să donezi 2 euro lunar, iar Ndublează donația ta.

 

Îți mulțumim... din inimă.