Mergi la conţinutul principal

Parteneriat NN - Affidea

NN în media
parteneriat NN si Affidea
Parteneriat NN - Affidea - Mobile

Grija pentru sănătatea clienților NN continuă în 2021 printr-un parteneriat care aduce noi super beneficii. Clienții NN beneficiază acum de serviciile medicale Affidea cu un discount de 20% la investigații medicale în cele 36 de clinici Affidea si Hiperdia și 10% la serviciul PET-CT.

Affidea este o rețea de clinici și servicii medicale de top. Gama extinsă de servicii cuprinde diagnostic imagistic, medicină nucleară, consultații, analize de laborator, spitalizare de zi pentru tratamentul cancerului. Iată aici lista completă de servicii medicale disponibile în centrele medicale Affidea.

 

Cum beneficiezi de discount la serviciile medicale Affidea

 

Dacă deții o Asigurare de Viață NN sau o Asigurare de Sănătate NN, poți accesa în orice moment serviciile de prevenție și imagistică medicală la un preț special negociat pentru tine, prin prisma parteneriatului între NN și Affidea. Tot ce trebuie să faci este să comunici la recepția Clinicilor Affidea că ești asigurat NN și codul primit. Vei beneficia de un discount de 20% din prețul listat.

Cum intri în posesia codului de discount NN? Clienții NN care au datele de contact actualizate și acord de comunicare electronica primesc un e-mail de informare care cuprinde codul de discount. Dacă nu ai primit codul, consultantul tău financiar îți stă la dispoziție cu mai multe detalii sau ne poți trimite un e-mail pe adresa asigurari@nn.ro.

Vrei să fii mereu primul informat despre oferte și reduceri? Te incurajăm sa descarci aplicația mobilă NN Direct și să-ți actualizezi datele personale ca să te ținem la curent cu toate noutățile și beneficiile pe care le pregătim pentru tine.

 

Despre Affidea

 

Grupul Affidea este o rețea de clinici și servicii medicale de diagnostic imagistic.

Am lansat parteneriatul NN și Affidea din susținere pentru valorile care le ghidează activitatea și din grijă pentru clienții noștri. A rezultat o misiune comună, care are la bază atât valorile Affidea - afinitatea cu medicii și pacienții, fidelitatea și încrederea în tot ceea ce fac și ideea progresului continuu prin inovație, cât și valorile NN – ne pasă, suntem transparenți, ne dedicăm.

Scopul acestui parteneriat este să completăm accesul la servicii de spitalizare și chirurgie ale Asigurării de Sănătate NN, cu mai multe servicii de prevenție și diagnostic medical.

 

Excelență medicală recunoscută pe plan internațional

 

Grupul Affidea este pricipalul furnizor european de servicii de diagnostic medical de inaltă performanță.

 

 • Top 5 furnizori de servicii medicale private de top în România.
 • Centrul Fundeni premiat de Societatea Europeană de Radiologie (ESR)
 • Expertiză de top în radiologie
 • Face parte din Consiliul de Imagistică al IBM Watson și Microsoft Cloud
 • Centre acreditate ISO 9001, respectând cele mai înalte standarde la nivel european
 • Dezvoltare accelerată și continuă

 

Rețea Centre Medicale Affidea România

Cele 36 de centre medicale sunt distribuite în 19 județe din România. Accesează lista completă a locațiilor și datele de contact aici.


harta medicala

 

Affidea în cifre

 

 • 1.300 echipamente medicale moderne: echipamente RMN, Ecografe, Mamografe, Acceleratoare lineare, Echipamente CT, Echipamente de diagnostic imagistic și tratament al cancerului, Echipamente PET-CT, Echipamente Gamma knives.
 • 36 centre medicale în 19 județe din România
 • 280 centre medicale în 16 țări
 • 3.000 doctori
 • 9.000 profesioniști
 • 7 milioane pacienți
 • 14 milioane examinări

 

Link-uri utile

 

    ➡️ Servicii medicale Affidea

    ➡️ Centre medicale Affidea

    ➡️ Detalii programări Affidea

    ➡️ Descarcă NN Direct din App Store

    ➡️ Descarcă NN Direct din Google Play