Mergi la conţinutul principal

Roxana Ionescu - de la asigurări pe hârtie la digitalizare

Viața la NN
Roxana Ionescu
Roxana Ionescu, Consultant Independent NN

Dincolo de job, fiecare om are o poveste, iar omul din spatele jobului are visuri, pasiuni și preocupări pe care le transformă în planuri şi care îl motivează în fiecare zi. Pentru că „Tu contezi” este ceea ce ne duce mai departe în tot ceea ce facem la NN, descoperim în fiecare zi povestea oamenilor din spatele jobului și ne lăsăm inspirați de planurile lor.

 

Roxana este unul dintre cei 41 de Consultanți Independenți din cadrul NN din toată țara. Interacțiunea ei cu consultanța financiară a început în 2006, iar în 2013 și-a propus să intre în grupul de elită al consultanţilor financiari NN, pentru a deveni un consultant mai bine organizat și mai productiv. De atunci, a evoluat mult în carieră, ajungând astăzi la cea mai înaltă treaptă, „lucru care îmi aduce multă responsabilitate, dar și satisfacții”, povestește Roxana cu mândrie.

 

Ea își amintește cum, la începutul călătoriei sale în domeniul consultanței în asigurări, toate documentele trebuiau semnate pe hârtie de către clienți și apreciază foarte mult cum digitalizarea a transformat enorm interacțiunea cu clienții și procesul de cumpărare a unei asigurări. „Cea mai bună și apreciată schimbare este faptul că putem lucra și semna documentele online. Iar în ultimii doi ani, ne-am adaptat mult la proceduri de lucru online și la mijloace de comunicare electronică, spune Roxana.

 

Domeniul asigurărilor nu i-a plăcut la „prima vedere” și nu credea că va face o carieră din asta. Însă părerea ei s-a schimbat radical și consideră că munca în echipa NN a ajutat-o cel mai mult în acest sens. „Școala NN este cea mai bună”, spune ea, povestind că a învățat foarte multe lucruri utile aici. „Oamenii din NN sunt deschiși și poți oricând să relaționezi și să comunici constructiv cu ei”.

 

Și-a dat seama că cel mai mult contează pentru ea să ajute oamenii - pe colegi îi ajută cu îndrumări din experiența ei, iar pe clienți îi ghidează către cele mai bune decizii pentru ei și pentru viitorul lor financiar. Iar în viața de acasă, se concentrează să le fie alături celor dragi atunci când contează cel mai mult pentru ei.  

 

Cu gândul la viitor, Roxana își dorește ca pe plan profesional să atingă o nouă treaptă în cariera sa. Pe plan personal, îşi doreşte să îi fie alături fiului său, student la UMF Carol Davila,  în una dintre cele mai importante călătorii ale sale şi să ii ofere tot sprijinul în provocările aduse de cursurile online și lipsa practicii specifice Facultății de Medicină.

 

Ce nu știe toată lumea despre ea este că iubește plantele, preferă marea și adoră culorile. „Pasiunea mea pentru flori m-a ajutat să trec mai ușor peste această perioadă atipică pe care o traversăm cu toții. Florile colorate mă scot din clipele în care mă simt vulnerabilă emoțional. Și la birou am multe flori, este colțul vesel al agenției”, povestește Roxana.  

 

Roxana este parte din echipa NN în România, lider în asigurări de viață și pensii private, care susține peste 2,2 milioane de clienți, adică un sfert din populația activă a României, să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei - viață, sănătate, casă și pensii. Și pentru că fiecare membru al echipei este special, NN scoate la lumină poveștile lor, presărate de o evoluție profesională frumoasă și pasiuni care inspiră.