Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Planuri pentru protectie

Te-ai intrebat vreodata ce se poate intampla cu familia ta in cazul in care tie ti s-ar intampla ceva si nu ai mai putea sa-i sustii financiar?

Viata este insa plina de neprevazut si oricand se poate intampla ceva neplacut. De exemplu, oricand poate surveni decesul persoanei de care depind financiar ceilalti membri ai familiei. E normal sa-ti fie greu sa-ti imaginezi ca ti se va intampla tocmai tie, in viitorul apropiat. E mai usor, totusi, sa te gandesti ca riscul face parte din viata si ca siguranta celor ce depind de tine este - si probabil va fi intotdeauna - una dintre prioritatile tale. Iar daca intr-o zi se va intampla un eveniment nedorit, cei dragi nu vor ramane complet lipsiti de sprijin?

Avem pentru tine doua planuri de protectie, Prudent30 si Smart, menite sa ofere familiei tale un viitor financiar decent, daca tu nu vei mai putea s-o faci.

 

Asistenta

Telefon Icon
Formular de contact rapid
Email Icon
Email
Interesat de produsele noastre?
NN direct

Prudent30

Image

Este o asigurare ce acopera riscul de deces din orice cauza si deces din accident, oferind garantia ca familia ta va primi suma asigurata stabilita in acest caz nedorit pentru a depasi posibilele dificultati financiare (credite, cheltuieli de intretinere etc.).

Nu include si o parte de economisire sau capitalizare, insa, daca pana la finalul contractului nu se intampla nimic, primesti inapoi o parte din bani.


Smart

Image

Iti ofera confortul de a sti ca familia si cei dragi vor fi protejati financiar, daca tie ti se intampla ceva, iar pentru acest lucru vei plati o prima extrem de accesibila.

Poti sa cumperi acest produs numai pentru tine sau poti sa incluzi in pachetul Smart si partenerul de viata sau copiii.


Asistenta

Telefon Icon
Formular de contact rapid
Email Icon
Email
Interesat de produsele noastre?
NN direct