Mergi la conţinutul principal

Asigurarea Protecție Personală din Accident Auto 

 

Viața e plină de neprevăzut, dar cu o asigurare știi că ai protecție și o plasă de siguranță financiară când se întâmplă ceva neașteptat. 

 

Asigurarea Protecție Personală din Accident Auto este Centura de Protecție NN prin care ai grijă de cei dragi în cazul unui accident rutier  care te ia de lângă ei.  

Ai protecție de fiecare dată când pleci la drum cu mașina, atât ca șofer, cât și ca pasager, și ai liniștea că, în cazul unui accident auto din care rezultă decesul persoanei asigurate, familia primește o sumă de bani ca să se descurce mai ușor financiar.  

Dacă ai între 18 și 65 de ani și vrei protecție, ai două opțiuni pentru Centura de Protecție NN: 

 

  • Premium, care oferă o sumă asigurată de 100.000 de lei pentru o primă anuală fixă de 36 de lei 

  • Standard, care oferă o sumă asigurată de 50.000 de lei pentru o primă anuală fixă de 26 de lei 

 

Asigurarea poate fi cumpărată 100% online, într-un proces simplu și rapid, aici: https://www.roviniete.ro/ro/

 

Acoperirea începe în următoarea zi după achiziția asigurării și confirmarea plății primei anuale de asigurare, în funcție de pachetul ales, și este valabilă pentru o perioadă de 12 luni.

 

Asigurarea este disponibilă pentru clienți persoane fizice și acoperă riscul producerii unui accident auto din care rezultă decesul persoanei asigurate petrecut pe teritoriul României atunci când conduc un autoturism în scop personal sau sunt pasageri într-un autoturism. Asigurarea nu acoperă accidentele în care persoana asigurată este șofer într-un autoturism utilizat în scop profesional (taximetrie, ride sharing, raliuri, etc.). 

 

Vezi aici 👉 Termeni și Condiții - Asigurarea Protecție Personală din Accident Auto

 

Vezi aici 👉 Document de Informare privind produsul de asigurare - Asigurarea Protecție Personală din Accident Auto