Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Asigurarea de sanatate

 

Ce este Asigurarea de Sanatate NN?

Asigurarea e si pentru cei mari, si pentru cei mici, de aceea si protectia are doua forme: fie pentru accidente, fie pentru accidente plus imbolnaviri. Ambele in limita a 100.000 lei/an.

Poti sa adaugi si Beneficiul optional Preventie pentru a depista din timp orice problema ar putea aparea. Are 3 niveluri de protectie: standard, mediu si avansat.Astfel, ai acces la serviciile de preventie oferite de clinicile partenere NN.

Cateva dintre beneficiile asigurarii de sanatate NN:

Acces la spitalele de top din Romania

Imagine Beneficiu
Afla mai multe

Ai acces rapid in unele dintre cele mai bune spitale private din Bucuresti si din tara. Iar daca alegi sa mergi in spitalele private din afara retelei NN, tot iti recuperezi o mare parte din banii cheltuiti. Te acoperim si in spitalele de stat, adica iti platim o suma fixa pentru fiecare zi de spitalizare. Vezi pe harta de aici unde poti utiliza Asigurarea de Sanatate NN.

Poti sta alaturi de copilul tau in spital

Imagine Beneficiu
Afla mai multe

Pentru copiii mai mici de 14 ani internati in spital, acoperirea include cazarea unui parinte sau insotitor astfel incat cineva drag sa le fie mereu alaturi.

Flexibilitate in alegerea acoperirii

Imagine Beneficiu
Afla mai multe

Pentru ca nevoia de protectie difera de la o persoana la alta, Asigurarea de Sanatate NN este atat de flexibila incat poti opta pentru cea mai potrivita acoperire in functie de nevoile tale si ale celor dragi.

De aceea protectia are doua forme: fie pentru accidente, fie pentru accidente si imbolnaviri.

In plus ai si Beneficiul optional Preventie in care ai incluse: un control medical anual, un pachet de baza de analize, un set de consultatii, reduceri semnificative la consultatiile din afara acoperirii, proceduri si investigatii medicale. Pentru ca e mai sanatos si mai ieftin sa previi, decat sa tratezi.

Deductibilitate fiscala

Imagine Beneficiu
Afla mai multe

Asigurarea de Sanatate NN este deductibila la calculul impozitului pe veniturile din salarii, in limita echivalentului in lei a sumei de 400 euro/an.

Discount la mai mult de 2 asigurati

Imagine Beneficiu
Afla mai multe

Se acorda discount pentru asigurarile cu mai multe persoane, incepand de la 2 persoane incluse pe aceeasi asigurare. Daca iti asiguri intreaga familie te bucuri de o prima de asigurare avantajoasa.

Discountul se calculeaza in functie de numarul de persoane asigurate si se scade din prima totala anualizata, adica din suma totala platita pe an, indiferent de frecventa, pentru toate persoanele asigurate. 

Suport medical 24/7/365

Imagine Beneficiu
Afla mai multe

021 9464 este numarul de telefon la care poti suna la orice ora. Iti va raspunde un specialist care te poate ajuta cu sfaturi sau raspunsuri la intrebari legate de asigurarea de sanatate, precum si de activarea serviciilor medicale, in cazul in care ai nevoie de spitalizare sau interventie chirurgicala.

Cei mai buni consultanti

Imagine Beneficiu
Afla mai multe

NN are o retea de peste 1.600 consultanti de asigurari in toata tara, pregatiti sa discute cu tine si sa gaseasca cea mai buna solutie de planificare financiara pentru nevoile tale.

Administrare simpla

Imagine Beneficiu
Afla mai multe

Recomandarea noastra este sa iti faci cont gratuit pe nndirect.ro. Acolo poti vedea oricand situatia platilor, a acoperirilor tale si ale familiei tale si poti sa platesti online fara comision. Este cel mai simplu. Desigur, poti alege orice alta metoda de plata care ti se potriveste mai bine.

Acces la sute de clinci pentru preventie

Imagine Beneficiu
Afla mai multe

Protectia de baza a Asigurarii de Sanatate NN este acoperirea costurilor pentru spitalizare si interventii chirurgicale. Cu Beneficiul optional Preventie ai acces la serviciile de preventie oferite de clinicile partenere NN si ai grija in permanenta de starea ta de sanatate.

Decontare directa intre spitalele din retea si NN

Imagine Beneficiu
Afla mai multe

Daca alegi sa fii tratat intr-un spital din reteaua noastra, nu trebuie sa scoti niciun ban din portofel, atata timp cat cheltuielile nu depasesc costurile acceptate si aprobate. Decontarea directa iti usureaza nu numai plata efectiva, ci si tot ce tine de actele si facturile medicale.

Lipsa de birocratie

Imagine Beneficiu
Afla mai multe

E suficient sa ne suni pentru autorizarea serviciilor medicale, iar daca vrei sa fii tratat intr-un spital din retea, NN va avea grija de toate hartiile necesare platii catre spital. Tu te concentrezi doar pe insanatosirea ta.

Fetita cu buline iti povesteste beneficiile asigurarii de sanatate NN

Vezi toate filmele pe canalul de Youtube

 

Ce costuri acopera Asigurarea?

In reteaua medicala NN, 100% din costurile acoperite sunt decontate de NN Asigurari de Viata direct catre spitale.

In spitalele din afara retelei medicale NN, private sau publice, sunt acoperite si rambursate asiguratului 80% din costurile inscrise in factura platita de asigurat, in limitele prevazute in conditiile contractuale.

In spitale publice, pentru fiecare zi de spitalizare, NN plateste asiguratului un cost fix.

Beneficiul optional Preventie include include servicii medicale de preventie la clinicile Partenere NN.

Protectia Principala acopera costuri legate de spitalizare in Romania si in afara Romaniei. Detalii despre ele gasesti aici.

Cum cumperi asigurarea?

Asigurarea de Sanatate NN este vanduta doar de consultantii NN Asigurari de Viata.

O poti cumpara astfel:

iti lasi datele aici.

ne suni la 021.9464

In ambele cazuri, consultantul NN te va contacta in cel mai scurt timp si te va ajuta sa identifici ce protectie este potrivita pentru tine, sa completezi cererea de asigurare si iti va raspunde la toate nelamuririle.

Mai ai intrebari despre asigurarea de sanatate? Gasesti o multime de raspunsuri aici

Asistenta

Imagine Telefon
Telefon

021 9464

(non stop)

Te intereseaza asigurarea

de sanatate?

Poti adresa intrebarile tale direct unui specialist in asigurari de sanatate. Vrei sa fii contactat de catre un consultant financiar de la NN?