Mergi la conţinutul principal

Despre Bursele NN

absolvire bootcamp

Lansăm primele burse pentru viitori antreprenori din România!

Prin parteneriatul strategic cu EA - The Entrepreneurship Academy - NN România oferă burse de 200.000 de euro pentru studenții din generația 2023-2027. 

 

Susținem tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business și să acumuleze, timp de patru ani, cunoștințe și abilități pentru a-și deschide propriul startup.

Anul 1: 5.000 EURO 

Anul 2: 5.000 EURO 

Anul 3: 5.000 EURO 

Anul 4: 5.000 EURO 

Cum aplici pentru Bursele NN

flexibilitate suma asigurata

Procesul de admitere are loc până pe 26 MAI 2024!

Bursele NN se adresează tinerilor cu posibilități limitate care vor să urmeze studii aplicate de business în cadrul facultății.

 

Pentru a aplica la burse, tinerii trebuie sa fie admiși la EA – The Entrepreneurship Academy. Pentru admitere, aceștia completează un formular online până pe 26 mai 2024 și participă apoi la etapa de admitere din 28 mai 2024, care va avea loc online. Ulterior admiterii, tinerii vor avea la dispozitie 15 zile intre 15 si 30 Iunie pentru a trimite documentația aferenta aplicării la burse (se vor lua în calcul resursele financiare ale familiei în ultimii doi ani și jumătate și numărul de membri ai familiei).

 

Despre EA - Entrepreneurship Academy

logo entrepreneurship academy

+60% dintre studenții și absolvenții EA - The Entrepreneurship Academy au deja propriul business

  • EA - The Entrepreneurship Academy este singura facultate antreprenorială din România, unde studenții învață practic să își construiască și să își dezvolte un business.
  • EA - The Entrepreneurship Academy funcționează pe baza unui parteneriat cu Team Academy Amsterdam/Stichting Schoolvision, după un model educațional existent de peste 20 de ani în Finlanda și implementat cu succes în peste 18 țări.
  • EA - The Entrepreneurship Academy este acreditată internațional de Team Academy Netherlands, împreună cu Institutul Schoolvision, prin Ministerul Educației, Culturii și Științelor din Olanda.
  • Diploma pe care studenții o obțin la finalul celor patru ani de studii, prin dobândirea celor 240 credite ECTS, este Bachelor Degree - Business Administration in Entrepreneurship și poate fi echivalată în România la CNRED, conform Ministerului Educației.