Mergi la conţinutul principal

Anna Grzelonska preia poziţia de CEO al NN în Turcia

NN în media
Anna Grzelonska NN Turcia
Anna Grzelonska preia pozitia de CEO al NN in Turcia

NN Group anunţă că Anna Grzelonska, în prezent director general al NN Asigurări de Viaţă, va fi numită Chief Executive Officer al NN în Turcia începând cu 1 decembrie 2020, mandatul său urmând să fie aprobat de autoritatea de reglementare din Turcia. Ca urmare a acestei numiri, Gerke Witteveen, în prezent Chief Financial Officer al NN Asigurări de Viaţă, va prelua mandatul de CEO interimar al companiei în România, începând cu 1 octombrie 2020.

 

Anna Grzelonska s-a alăturat echipei Nationale-Nederlanden din Polonia în 2008, ca director al ariei de Marketing şi Comunicare şi a deţinut de atunci mai multe roluri de management în companie. În 2010, Anna a fost numită Chief Marketing Officer şi membru în echipa de board a Nationale-Nederlanden din Polonia. În 2014, a fost numită Chief Operating & Information Officer al Nationale-Nederlanden Polonia, având un rol cheie în promovarea viziunii centrate pe client la nivelul întregii organizaţii şi în conturarea unei experienţe relevante pentru client, contribuţia sa fiind esenţială pentru repoziţionarea NN în segmentul bancassurance.

 

Din 2017, Anna Grzelonska a preluat rolul de Chief Executive Officer al NN România şi a coordonat echipa de management locală cu misiunea de a consolida prezenţa de succes a companiei pe piaţa de asigurări din România. În acest rol, împreună cu echipa de management, Anna Grzelonska a întărit poziţia companiei pe plan local prin tranziţia portofoliului de produse către asigurări cu componentă de protecţie şi prin progresul semnificativ în demersurile de digitalizare şi îmbunătăţire a experienţei clienţilor.