Anna Grzelonska preia pozitia de CEO al NN in Turcia

Anna Grzelonska preia pozitia de CEO al NN in Turcia

NN Group anunta ca Anna Grzelonska, in prezent director general al NN Asigurari de Viata, va fi numita Chief Executive Officer al NN in Turcia incepand cu 1 decembrie 2020, mandatul sau urmand sa fie aprobat de autoritatea de reglementare din Turcia. Ca urmare a acestei numiri, Gerke Witteveen, in prezent Chief Financial Officer al NN Asigurari de Viata, va prelua mandatul de CEO interimar al companiei in Romania, incepand cu 1 octombrie 2020.

Anna Grzelonska s-a alaturat echipei Nationale-Nederlanden din Polonia in 2008, ca director al ariei de Marketing si Comunicare, si a detinut de atunci mai multe roluri de management in companie. In 2010, Anna a fost numita Chief Marketing Officer si membru in echipa de board a Nationale-Nederlanden din Polonia. In 2014, a fost numita Chief Operating & Information Officer al Nationale-Nederlanden Polonia, avand un rol cheie in promovarea viziunii centrate pe client la nivelul intregii organizatii si in conturarea unei experiente relevante pentru client, contributia sa fiind esentiala pentru repozitionarea NN in segmentul bancassurance.

Din 2017, Anna Grzelonska a preluat rolul de Chief Executive Officer al NN Romania si a coordonat echipa de management locala cu misiunea de a consolida prezenta de succes a companiei pe piata de asigurari din Romania. In acest rol, impreuna cu echipa de management, Anna Grzelonska a intarit pozitia companiei pe plan local prin tranzitia portofoliului de produse catre asigurari cu componenta de protectie si prin progresul semnificativ in demersurile de digitalizare si imbunatatire a experientei clientilor.

Psst! Poate te intereseaza si alte articole

NN Pensii: Pilonul II este o forma de economisire pentru pensie ce are la baza o strategie investitionala pe termen lung_listing desktop
Noutăţi

NN Pensii: Pilonul II este o formă de economisire pentru pensie ce are la bază o strategie investiţională pe termen lung

NN România intră pe piața asigurărilor generale

NN România intră pe piața asigurărilor generale

Evenimente asigurate
Noutăţi

An nou, beneficii noi de la asigurarea ta de sănătate!