Mergi la conţinutul principal

Master în Olanda pentru tineri din România cu bursă Future Matters by NN

NN în media
tineri bucurandu-se de bursele future matters
Bursele Future Matters susţinute de NN

NN Group susține tineri din toate țările în care își desfășoară activitatea să urmeze un master în Olanda prin bursele de studiu Future Matters. Studenții cu performanțe bune pot aplica în această perioadă la o bursă pentru anul universitar 2022-2023, având astfel oportunitatea să-și continue educația în străinătate și să beneficieze de experiențe relevante pentru cariera lor viitoare.

 

Bursele Future Matters sunt deschise tuturor studenților din România care sunt primii absolvenți de studii universitare din familia lor și care visează la un masterat în Olanda, dar au nevoie de susținere pentru a-și urma visul. Tinerii pot aplica aici, până pe 1 aprilie 2022, pentru a beneficia de sprijin financiar în valoare 5.000 de euro și de sesiuni de mentorat cu specialiști NN pe tot parcursul programului de studii.

Studenții pot urma un master în domenii precum finanțe, economie, risk management, știința datelor, antreprenoriat sau IT, la una dintre cele 9 universități participante din Olanda - Erasmus University, Maastricht University, Radboud University Nijmegen, Tilburg University, University of Amsterdam, University of Twente, Utrecht University, VU Amsterdam și Eindhoven University of Technology.

 

Programul Future Matters urmărește să facă experiența de studiu în Olanda mult mai accesibilă tinerilor din țări unde este prezent NN Group. Lansat în 2015, programul face parte din strategia NN de a se implica în comunitate, având ca obiective să promoveze educația financiară, să creeze oportunități economice pentru studenți și să ofere sprijin tinerilor din comunități defavorizate.

 

Până acum, 183 de studenți cu rezultate academice bune au primit o bursă Future Matters, iar mai departe, cel puțin 50 de tineri vor beneficia de bursă în anul universitar 2022-2023.