NN România intră pe piața asigurărilor generale

Noutăţi
NN România intră pe piața asigurărilor generale

NN România anunță astăzi planuri de extindere a activității prin intrarea pe piața asigurărilor generale.

NN România a obținut, pe 15 iulie, avizul din partea Autorității de Supraveghere Financiară pentru înregistrarea entității juridice care va opera noua linie de business, conform cadrului legislativ existent. Procesul complet de autorizare de funcționare este așteptat să se încheie în toamna acestui an.

NN este cea mai mare companie de asigurări de viață și pensii private din România. Prin accesarea unui nou segment de piață, NN România își extinde portofoliul de produse pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților, oferindu-le și asigurări generale, cu excepția asigurărilor auto.

NN va anunța planurile detaliate pentru noua linie de business și tipurile de asigurări generale care vor intra in oferta companiei odată cu lansarea oficială în acest segment, planificată până la finalul acestui an.

Psst! Poate te intereseaza si alte articole

Catalin Vacars - File de poveste de succes
Oamenii din NN

Cătălin Văcăruș - File de poveste de succes