NN România intră pe piața asigurărilor generale

NN România intră pe piața asigurărilor generale

NN România anunță astăzi planuri de extindere a activității prin intrarea pe piața asigurărilor generale.

NN România a obținut, pe 15 iulie, avizul din partea Autorității de Supraveghere Financiară pentru înregistrarea entității juridice care va opera noua linie de business, conform cadrului legislativ existent. Procesul complet de autorizare de funcționare este așteptat să se încheie în toamna acestui an.

NN este cea mai mare companie de asigurări de viață și pensii private din România. Prin accesarea unui nou segment de piață, NN România își extinde portofoliul de produse pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților, oferindu-le și asigurări generale, cu excepția asigurărilor auto.

NN va anunța planurile detaliate pentru noua linie de business și tipurile de asigurări generale care vor intra in oferta companiei odată cu lansarea oficială în acest segment, planificată până la finalul acestui an.

Psst! Poate te intereseaza si alte articole

NN şi Docbook
Noutăţi

NN și startup-ul Docbook, parteneriat pentru digitalizarea accesului la servicii medicale

Află mai multe
NN şi platforma ATLAS lansează campania “Trăiește de azi pe bine!”
Noutăţi

Parteneriat pentru sănătatea și starea de bine a românilor: NN şi platforma ATLAS lansează campania “Trăiește de azi pe bine!”

Oamenii din NN

Din culisele asigurării suplimentare pentru cancer, arsuri grave și transplant organe: O echipă de 31 de oameni cu focus pe extra-beneficii pentru clienți