Mergi la conţinutul principal
femeie uitandu-se pe geam

NN donează către Spitalul Colentina pentru limitarea efectelor Covid19

NN s-a implicat pentru limitarea efectelor Covid-19, donând ventilatoare mecanice în valoare de 1 milion de lei Spitalului Clinic Colentina București, în parteneriat cu Crucea Roșie Română, partenerul oficial al Guvernului României.

 

Prin această donație, NN România contribuie la creșterea capacității sistemului medical de tratare a pacienților și oferă șanse la viață cât mai multor persoane afectate.

 

În același timp, NN oferă un sprijin pe termen lung, asigurând aparatură medicală care va fi disponibilă în spital și dincolo de situația actuală, pentru a contribui la salvarea cât mai multor pacienți.

 

1 milion lei

donați pentru ventilatoare mecanice.

Despre Crucea Roșie Română

Societatea Națională de Cruce Roșie din România este o organizație umanitară, membră a Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie, auxiliară autorității publice și abilitată prin lege să asigure asistență umanitară în caz de dezastre și să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

 

Organizația se implică în societate prin programe de intervenție în caz de dezastre, de prim ajutor sau de educație pentru sănătate.