Mergi la conţinutul principal
Oameni de business

Bursele Future Matters, împreună cu NN Group

NN susține studenți talentați din 12 țări, printre care și România, să urmeze un program de master în Olanda, în domenii precum finanțe, economie, gestionarea riscurilor sau antreprenoriatului și să aibă acces la mentori NN și la o comunitate de studenți cu preocupări și interese similare.

 

Programul de burse Future Matters a fost lansat în 2015, în țări unde grupul NN își desfășoară activitatea, și a sprijinit  în total până acum 150 de studenți eminenți inclusiv din România, primii din familiile lor care urmează studii universitare, dintre care 40 în anul școlar 2020-2021.

150 studenți

au beneficiat din 2015 până acum de o bursă Future Matters

2020-2021

40 studenți  beneficiază în anul școlar curent de o bursă Future Matters

Despre Future Matters

Future Matters este programul amplu de responsabilitate socială dezvoltat de grupul NN prin care compania se concentrează pe trei direcții cheie: promovarea educației financiare, crearea de oportunități economice pentru tineri și sprijinirea familiilor defavorizate.

 

Sub umbrela Future Matters, inițiativele în care NN se implică împreună cu ONG-uri recunoscute pentru misiunea lor susțin tinerii să-și continue studiile și să dezvolte abilități de antreprenoriat social, inovând domeniul sănătății sau accesul la educație și incluziunea financiară în comunități defavorizate.