Mergi la conţinutul principal
Copii fericiti

Donație NN către Marie Curie pentru copiii cu afecțiuni cardiace

Pentru prima dată, în 2019 am ales să implicăm clienții asigurării de sănătate NN în inițiativele noastre de responsabilitate socială, încurajându-i să aleagă o organizație cu impact major din sfera sănătății pe care NN să o sprijine financiar.

 

Așa a fost aleasă organizația Inima Copiilor, care beneficiat de o donație în valoare de 100.000 de euro pentru a continua să se dezvolte și să vină în sprijinul celor în nevoie.

 

Donația a susținut jumătate din activitatea din 2020 a Centrului de Cardiochirurgie al Spitalului Marie Curie din Capitală, contribuind la salvarea a 109 copii cu afecțiuni cardiace.

109 copii

cu afecțiuni cardiace care au fost salvați

Despre Inima Copiilor

Inima Copiilor este o organizație nonguvernamentala constituită în ianuarie 2006 cu scopul de a ajuta copiii cu probleme medicale, în special cu afecțiuni cardiace.

 

Organizația ajută anual sute de copii din România, proveniți din familii sau orfani, să fie diagnosticați, tratați și vindecați în România sau în străinătate. Totodată, Inima Copiilor este prima organizație neguvernamentală de la noi care a reușit să construiască, din donații, prima secție de chirurgie cardiovasculară dintr-un spital de copii din România și susține misiunile medicale în care o echipă de medici din Italia vin lunar în România, pentru a opera bebeluși cu grave malformații cardiovasculare