Mergi la conţinutul principal
Ashoka Romania

Impact Transfer, în parteneriat cu Ashoka Ronmânia

Alături de Ashoka România, NN contribuie la inițiativa Impact Transfer, care își propune să faciliteze dezvoltarea unor soluții sociale inovatoare în 3 domenii importante la nivel național, cu nevoi puternic amplificate de contextul social si economic actual.

 

Organizațiile și persoanele înscrise în proiect sunt susținute să dezvolte soluții, sub îndrumarea Ashoka Fellows și cu sprijin financiar din partea NN, pentru folosirea tehnologiei în sănătate (e-health) și prevenție, creșterea capacitații de reacție a societății civile în situații de urgență și creșterea incluziunii financiare.

 

NN susține Impact Transfer din 2019 și s-a implicat și în inițiativa Fellowship prin care sunt identificați noi Ashoka Fellows care să se alăture Ashoka România și să continue să aibă impact în societate.

3 domenii sociale

importante în care susţinem dezvoltarea de soluții inovatoare

40 de organizații și persoane

sprijinite dezvolte proiecte cu impact în societate

Despre Ashoka România

Ashoka este cea mai mare organizație globală de promovare și susținere a antreprenoriatului social și inovației sociale.

 

Ashoka este prezentă în România din 2017, lucrând alături de Fundația Româno-Americană pentru a susține la crearea unei societăți în care cetățenii pot fi agenți al schimbării, capabili să contribui creativ pentru a rezolva probleme sociale.