Mergi la conţinutul principal
NN Ajuta

Împreună pentru Ucraina: NN îi ajută pe cei care ajută

La NN, grija pentru cei din jur este mereu pe primul loc. De aceea, compania este alături de cei care au cel mai mult nevoie în contextul situației din Ucraina și îi ajută prin donații pe cei care ajută, așa încât suportul lor să ajungă la cât mai mulți oameni.

 

NN Group a donat aproape un milion de euro la nivel global pentru susținerea refugiaților din Ucraina, iar NN România a alocat 200.000 de euro pentru mai multe inițiative desfășurate pe plan local.

Împreună cu Crucea Roșie, NN susține acțiunile de ajutorare a refugiaților care au venit în România, dar și a celor încă aflați în Ucraina, prin campania Umanitatea nu are granițe. Donația NN susține trimiterea de ajutoare către cei în nevoie.

 

În același timp, NN se implică în proiectul de dezvoltare a ecosistemului de soluţii digitale menite să vină în sprijinul refugiaților, dar și al voluntarilor, desfășurat de Code4Romania. Cu o reţea de peste 2.000 de voluntari, organizația a creat un Task Force pentru dezvoltarea soluţiilor încă de la declanşarea războiului, iar între timp una dintre soluții a fost deja lansată. Astfel, cei care își caută refugiu în România pot accesa ghidul de sprijin și informare Dopomoha.ro, disponibil în 4 limbi.

Iar alături de Hope & Homes for Children, NN susține amenajarea spațiilor de cazare și oferirea de asistență copiilor orfani din Ucraina care sunt aduși în România cu ajutorul Direcțiilor Generale de Asistență și Protecția Copilului.

 

Mai departe, sprijinul fiecăruia poate face o diferență pentru cei care trec prin clipe grele și au nevoie de tot ajutorul. Oricine se poate implica prin voluntariat sau poate face donații către aceste organizații: direct pe www.crucearosie.ro sau prin transfer bancar în conturile Crucea Roșie, prin SMS cu textul PUTEM la 8864 pentru Code4Romania și online pe doneaza.hopeandhomes.ro sau prin transfer bancar în contul Hope and Homes for Children.