Mergi la conţinutul principal
Hope and Homes for Children

Hope & Homes for Children: Integrare socio-profesională pentru tineri

Parte a unui parteneriat strategic cu Hope and Homes for Children, NN se implică pentru a încuraja 150 de tineri care au părăsit sistemul de protecție a copilului să depășească dificultățile financiare și să dezvolte abilități pentru a trăi pe cont propriu.

 

Astfel, NN le oferă tinerilor consiliere și sprijin material, sesiuni de formare profesională, recomandări pentru găsirea unui loc de muncă precum și suport să-și gestioneze bugetul personal.

 

NN a susținut, totodată, o tabără unde tinerii au putut participa la sesiuni pentru integrarea socială, și se implică în susținerea copiilor din centre de protecție socială să interacționeze și să se dezvolte la nivel personal.

150 de tineri

din sistemul de protecție socială, consiliați și susținuți material să se integreze în societate

230+

tineri din centre de protecție socială, susținuți se dezvolte personal

Despre Hope and Homes for Children

Hope and Homes for Children activează în România din 1998, timp în care a contribuit la închiderea a aproape 70 de orfelinate de tip vechi și încurajarea sistemelor familiale de îngrijire.

 

Prin eforturile Fundației până în acest moment au fost dezvoltate 110 case de tip familial, 5.810 copii au fost scoși din orfelinate, iar alți 457 urmează să părăsească orfelinatele în curs de închidere. În total, Hope and Homes for Children a ajutat până în prezent aproape 55.000 de copii, iar Fundația urmărește ca până în 2026 să elimine instituționalizarea copiilor în România.