Mergi la conţinutul principal
Social Innovation Relay, in parteneriat cu Junior Achievement

Social Innovation Relay, in parteneriat cu Junior Achievement

NN susține proiectului educațional Social Innovation Relay (SIR), o inițiativă multianuală dezvoltată de organizația Junior Achievement care încurajează elevi de liceu din toată lumea să dezvolte concepte inovatoare de afaceri pentru a rezolva probleme reale din societate.

 

Ghidați de mentori NN, elevii învață bazele antreprenoriatului social și dezvoltă abilități de inovare socială, iar cele mai bune proiecte capătă recunoaștere în competiția internațională Social Innovation Relay.

 

NN susține Social Innovation Relay din 2013, sprijinind mii de elevi să se implice în societate și astfel să devină mai responsabili pentru viitorul lor și al comunităților din care fac parte, prin proiecte cu impact în domenii precum educație, sănătate, creșterea nivelului de trai, incluziunea socială sau dezvoltarea durabilă.

17.000+ elevi

din România au participat până acum în proiect

40 de mentori

voluntari NN au sprijinit elevii să găsească soluții de inovare socială

Despre Junior Achievement Romania

Junior Achievement România este o organizație non-profit fondată în 1993, ca parte a Junior Achievement, cea mai mare organizație internațională de educație economică și antreprenorială, cu programe dezvoltate în 40 de țări din Europa și peste 100 din lume.

 

În România, Junior Achievement dezvoltă programe de educație antreprenorială, economică, financiară, de orientare profesională, sănătate și viață activă, urmate anual de peste 200.000 de elevi și studenți din 1.700 de școli publice, cu implicarea a 4.100 profesori, prin parteneriatul cu Ministerul Educației Naționale și cu susținerea financiară a comunității de afaceri din România.