Mergi la conţinutul principal
Teach for Romania

Transformarea educației, în parteneriat cu Teach for Romania

NN susține Teach for Romania în inițiativa dezvoltării unui cadru pentru accesul la educație al copiilor din comunitățile vulnerabile.

 

Organizația a creat, prin Academia de Leadership și Pedagogie, primul program de formare în pedagogie digitală și învățare colaborativă pentru profesorii din învățământul de stat din România. Programul a fost construit alături de parteneri din mediul educațional și sectorul privat și își propune să formeze 90 de viitori profesori și învățători care își asumă misiunea de a duce educația relevantă, online și offline către comunitățile vulnerabile.

 

Inițiativele Teach for Romania au impact în dezvoltarea școlarizării și în sprijinirea copiilor să își continue școala, având impact asupra a peste 10.000 de copii din România.

10.000 copii

beneficiază de o calitate mai bună a educației

 

 

90 de profesori

 pregătiți pentru pedagogie digitală

Despre Teach for Romania

Teach for Romania este o organizație non-profit de leadership în educație, care activează din 2014 pregătind oameni motivați să devină agenți ai transformării în sistemul educațional românesc.

După un program de pregătire de doi ani ca profesor sprijinit de Teach for România și participări la programe de pregătire, profesioniștii se întorc în școli pentru a continua schimbarea cu impact real în societate.