Mergi la conţinutul principal
"Vreau în clasa a 9-a", în parteneriat cu World Vision România

"Vreau în clasa a 9-a", în parteneriat cu World Vision România

NN România participă în programul “Vreau în clasa a 9-a” al Fundației World Vision România, care sprijină copiii din mediul rural să își continue studiile.

 

Compania susține 100 de copii din comunități defavorizate să meargă la liceu, asigurându-le un sprijin financiar lunar în valoare de 350 de lei și experiențe care îi ajută să se dezvolte și să dobândească abilitați utile pentru o carieră viitoare.

 

Elevii primesc fonduri pentru a acoperi cheltuieli cu căminul sau cu transportul, dar și pentru experiențe care să-i ajute la dezvoltarea lor personală - ateliere de socializare și gândire critică, tabere de vară sau excursii, și inclusiv sesiuni de dezvoltare personală și consiliere școlară sau psihologică personalizată.

100 de elevi

susținuți să-și continue studiile la liceu

39 profesori

se imse implică voluntar pentru a sprijini tinerii să se pregătească pentru viitor

Despre World Vision Romania

World Vision România este o organizație neguvernamentală care desfășoară programe pe termen lung, axate pe educație, protecția copilului, agricultură și dezvoltare rurală, care ține mereu în centrul activității sale bunăstarea copilului.

 

Organizația lucrează cu copii, familiile lor și comunitățile pentru depășirea sărăciei și nedreptății pe care o înfruntă categoriile defavorizate. Fundația sprijină 22.000 de copii din peste 200 de sate din România și aduce nevoile celor mai vulnerabili pe agenda publică, militând pentru drepturile lor.