Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Ne cunosti deja, dar permite-ne sa ne prezentam si cu noul nostru nume

NN este o companie de asigurari si managementul investitiilor, activa in peste 18 tari, cu o puternica prezenta in Europa si in Japonia.

Divizia de asigurari este activa pe pietele mature din Europa de Vest si Japonia, precum si pe pietele in curs de dezvoltare din Europa Centrala si de Est si in Turcia.

NN Investment Partners isi ofera produsele si serviciile de management al investitiilor prin agentii din Europa, Statele Unite, Orientul Mijlociu si Asia. Centrele regionale de investitii sunt in Atlanta, New York, Tokyo, Singapore si Haga.

Numele companiei NN este derivat din Nationale-Nederlanden, o marca olandeza intemeiata acum peste 150 de ani. Istoria NN incepe in 1845 cu De Nederlanden van 1845, care se specializa in asigurari impotriva incendiilor.

Nationale Levensverzekering-Bank a fost intemeiata in 1863 si se specializeaza in asigurari de viata concentrandu-se pe piata interna olandeza. Ambele companii isi extind activitatile prin preluari de companii si astfel achizitioneaza si alte produse de asigurari.

In 1963 De Nederlanden si Nationale fuzioneaza si formeaza Nationale- Nederlanden. Din 1960 si pana in 1980, Nationale-Nederlanden a cumparat o multime de companii de asigurari din toata lumea, efectuand mari achizitii in Statele Unite si incepand noi operatiuni in Europa si Asia.

Istoria NN

Descarca document

 

 

Grupul NN din Romania, include activitatile NN Asigurari de Viata si NN Pensii, companii lider* pe pietele de profil, NN Pensii si NN Investment Management, numarul patru** in topul companiilor de administrare a fondurilor mutuale din Romania.

Pentru noi, NN reprezinta un capitol nou si interesant in viata companiei, cu noi oportunitati de dezvoltare. Promisiunea noastra este ca vom continua sa fim alaturi de clientii nostri, un partener apropiat si de incredere.

Asistenta

Telefon Icon
Formular de contact rapid
Email Icon
Email
Interesat de produsele noastre?
NN direct

Ce este rebranding-ul?

Date importante

Asistenta

Telefon Icon
Formular de contact rapid
Email Icon
Email
Interesat de produsele noastre?
NN direct