Mergi la conţinutul principal

Economisești și ești asigurat în același timp

Planul de investiții GenT combină randamentul programelor de investiții pentru planurile tale cu protecția unei asigurări de viață. Dacă ai un venit stabil și vrei să investești o parte, acesta este planul potrivit pentru tine.

Ești interesat de Planul GenT pentru investiții?

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul, iar consultantul NN te va suna rapid, ca să alegi cea mai potrivită soluție.

Asigurare viata fixa
Flexibilitate în cât, cum și când investești

Tu decizi câți bani pui deoparte, cât de des, în ce vrei să investești banii și cum plătești.

ilustratie grafica evolutie fonduri investitii
Agilitate pe piața de investiții

Îți poți muta singur banii dintr-un program de investiții în altul, totul cu ajutorul aplicației NN Direct.

Asigurare investiii bonus
Bonus de loialitate la finalul contractului

Primești înapoi 50% din taxa de administrare a poliței de asigurare dacă duci contractul la bun sfârșit.

 

Beneficiile planului de investiții GenT

protectia sta in mainile tale
Îi protejezi pe cei dragi cu asigurarea de viață

Pe tot parcursul contractului, cei dragi ție sunt protejați cu o asigurare în caz de deces cu suma asigurată, stabilită de tine, plus valoarea contului de investiții. 

 

maximizeaza câștigul prin investiții
Faci mai mult decât să economisești

Nu numai că reușești să pui bani deoparte, dar poți să-ți maximizezi câștigul prin investiții. Nu uita că orice investiție presupune un risc și că, implicit, câștigurile nu sunt garantate, dar posibilitățile sunt nelimitate.

investitii cu NN GenT
Capeți experiență ca investitor

Poți investi banii în mai multe fonduri, unele mai riscante, dar cu posibilități de câștig mai mari, altele mai sigure, dar cu posibilități de câștig mai mici. Primești consultanță de la specialistul NN și transferi unități dintr-un fond în altul chiar din contul tău NN Direct.

Hai să vorbim despre Planul GenT

Completează formularul de contact și te sunăm cât ai clipi 😉

Asigurări și opțiuni suplimentare

Componenta de bază a acestui plan acoperă riscul de deces din orice cauză, oriunde în lume. Însă, pentru și mai multă protecție, poți atașa asigurări și opțiuni suplimentare.

 

asigurare medicala beneficiu optional de preventie
Spitalizare și intervenții chirurgicale
Îți oferă un sprijin financiar pentru costurile de spitalizare și intervenții chirurgicale, în caz de accident sau de îmbolnăvire.
asigurare de viata
Diagnosticare cu cancer și tratament
Îți oferă o sumă de bani pentru investigații medicale și tratamentul oricărui tip de cancer, în orice stadiu, ca tu să te concentrezi pe ce contează: vindecare și întoarcerea cât mai rapidă la viața ta de dinainte de diagnostic.
asigurare de viata
Diagnosticare cu o afecțiune gravă
Îți oferă o sumă de bani cu care poți plăti investigațiile, tratamentul, vacanțele de recuperare sau orice ai nevoie în cazul celor mai comune 24 de boli grave și pentru 4 proceduri chirurgicale asociate.

Ce-ți trebuie pentru planul de investiții GenT

Uite cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le îndeplinești pentru a-ți face planul de investiții GenT, dar şi ce include acesta.

Ce vârstă trebuie să ai

Între 16/18 ani și 65 de ani.

 

Suma asigurată la deces

Tu o alegi, în anumite limite. Este un beneficiu garantat, indiferent de evoluția valorii contului individual al asigurării.

Cum acumulezi bani

Din prima pe care o plătești pentru investiție, cumperi unități de fond în programele de investiții disponibile. Valoarea unei unități de fond variază constant, în funcție de valoarea de piață a instrumentelor financiare - acțiuni, obligațiuni, depozite și altele.

Oricând pe durata contractului, poți să plătești prime suplimentare care vor majora valoarea contului.

 

Bonus de loialitate

Dacă duci contractul la bun sfârșit, vei primi un bonus de loialitate constând în returnarea a 50% din taxa de administrare a poliței.

 

Ce mai poți face pe parcursul contractului
  • Plătești prime suplimentare oricând pe durata contractului;
  • Transferi unități de fond dintr-un program de investiții în altul;
  • Poți retrage o parte din numărul unităților de fond prin răscumpărare parțială* (contra unei taxe) și contractul rămâne în vigoare;
  • Mărești sau micșorezi valoarea primei pentru investiție și a sumei asigurate;
  • Modifici frecvența de plată a primelor;
  • Atașezi opțiuni și asigurări suplimentare de sănătate.

 * Nu este recomandat să faci acest lucru când prețul unității de fond este foarte mic.

 

Răscumpărarea totală

În primii 2 ani, contractul nu are valoare de răscumpărare.

Ulterior, dacă decizi să renunți la contract, vei plăti o taxă de reziliere și vei primi valoarea de răscumpărare. Aceasta va fi mai mică decât suma primelor plătite pentru investiție, deoarece se scade costul asigurării de viață și costurile de administrare. Nu este deloc recomandat să reziliezi înainte de termen.

 

Beneficiari asigurării de viață

Tu desemnezi persoanele care vor primi indemnizația de deces.

 

Te-ai convins?

Planul de investiții GenT e la câteva click-uri distanță, iar odată ce-l faci, e acolo ca tu să ai un viitor mai sigur.

Ești interesat de Planul GenT pentru investiții?

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul, iar consultantul NN te va suna rapid, ca să alegi cea mai potrivită soluție.

 

Încă mai ai întrebări despre produs?

Pentru asta ți-am pregătit secțiunea de întrebări și răspunsuri.

Vrei să vezi toate documentele produsului?

Perfect. Aici ai toate documentele și formularele pentru planul GenT pentru investiții.

 

Extra protecție prin asigurări suplimentare de sănătate

Nu numai că îi protejezi pe cei dragi cu asigurarea de viață, dar în caz că ai probleme de sănătate, asigurările suplimentare sar în ajutor.

Extra insurance

asigurare de viata pret
Recuperare medicală din accident
Spitalizarea și intervențiile chirurgicale sunt doar primul pas în calea vindecării. Această asigurare suplimentară te sprijină financiar în procesul îndelungat și costisitor de recuperare, pentru ca tu să te întorci cât mai repede la stilul tău de viață.
asigurari de viata
Opțiune de scutire de plată a primelor
Îți oferim o alternativă și în cazul în care nu mai poți plăti primele de asigurare din cauza unei invalidități. Cu această opțiune, asigurarea ta rămâne în vigoare pentru că preluăm noi plata primelor de asigurare.
asigurare de viata pret
Incapacitate de muncă determinată de invaliditate
Un sprijin financiar sigur în cazul în care un accident sau o îmbolnăvire te împiedică să mai lucrezi. Asigurarea îți înlocuiește venitul și acoperă cheltuielile de tratament, recuperare și adaptare la noul standard de viață.
asigurare de viata
Diagnosticare cu cancer și tratament
Îți oferă o sumă de bani pentru investigații medicale și tratamentul oricărui tip de cancer, în orice stadiu, ca tu să te concentrezi pe ce contează: vindecare și întoarcerea cât mai rapidă la viața ta de dinainte de diagnostic.
asigurare de viata
Diagnosticare cu o afecțiune gravă
Îți oferă o sumă de bani cu care poți plăti investigațiile, tratamentul, vacanțele de recuperare sau orice ai nevoie în cazul celor mai comune 24 de boli grave și pentru 4 proceduri chirurgicale asociate.
asigurare medicala beneficiu optional de preventie
Spitalizare și intervenții chirurgicale
Îți oferă un sprijin financiar pentru costurile de spitalizare și intervenții chirurgicale, în caz de accident sau de îmbolnăvire.
persoana in cadru
Invaliditate permanentă din accident
Această asigurare reprezintă un sprijin financiar prin oferirea unei sume de bani în caz de invaliditate permanentă în urma unui accident.
Pierderea involuntara de munca
Pierderea involuntară a locului de muncă
Această asigurare suplimentară îți oferă susținere financiară pentru continuarea stilul de viață ales până la găsirea unui nou loc de muncă pe o perioadă de timp de maxim 12 luni pe întreaga durată a contractului de asigurare.

Încă mai ai întrebări? Nicio problemă!

Ești unde trebuie, pentru că aici am selectat și răspuns la cele mai frecvente întrebări.

 

Pe lângă componenta de investiţie, planul GenT pentru investiţii cuprinde şi o componentă de protecţie. Astfel, în cazul decesului, beneficiarii desemnaţi vor primi atât suma asigurată, cât şi valoarea acumulată în cont.

La acest tip de contract de asigurare nu este posibilă întreruperea temporară a plăţii primelor.

Limita minimă a primei anuale pentru investiţie este de 1.800 de lei. Tu poţi decide cu ce frecvenţă poţi plăti prima de asigurare: lunar, trimestrial, semestrial sau anual.

Din partea de primă destinată investiţiei se vor cumpăra unităţi de fond în programele de investiţii pe care tu le alegi, ajutat de consultantul tău NN, la începutul contractului. La momentul semnării contractului de asigurare, vei avea o estimare a sumei finale în funcţie de gradul de risc asumat şi de randamentele programelor de investiţi alese, iar anual vei fi informat în legătură cu valoarea actualizata a contului tău. Nu uita că, pe durata contractului, poţi alege să redistribui suma alocată investiţiei între programele pe care le-ai ales, poţi direcţiona banii către programe noi sau poţi transfera întreaga suma acumulată către alte programe de investiţii. De asemenea, poţi mări sau micşora valoarea primei de investiţie şi a sumei asigurate. Mai mult, la finalul contractului, poţi primi înapoi o parte din taxa de administrare a poliţei, pentru a-ţi răsplăti loialitatea.

La fiecare Aniversare (Consultantul tău NN te va anunţa când are loc această întâlnire anuală), ai dreptul să majorezi cuantumul Primei de asigurare și, în consecință, cuantumul Sumei asigurate, printr-o sumă dependentă de rata inflației, stabilită de Asigurător. Nu va fi necesară o evaluare suplimentara a stării tale de sănătate în cazul acestor majorări.

Orice contract de investiţii presupune un grad de risc. În calitate de partener în programul tău de investitii, NN (prin consultanţii săi), te va ajuta să-ţi realizezi un profil al apetitului tău faţă de risc şi, bazat pe acesta, te va consilia în alocarea primei pentru investiţii între mai multe programe care corespund profilului tău de risc.

Să plătești polița de asigurare NN e la fel de simplu ca achitarea unei facturi la telefon sau electricitate. O poți face relaxat, acum mai simplu și rapid, prin intermediul aplicației NN Direct. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicatia de aici sau să o actualizezi.

Te-ai convins?

Planul de investiții GenT e la câteva click-uri distanță, iar odată ce-l faci, e acolo ca tu să ai un viitor mai sigur.

Ești interesat de Planul GenT pentru investiții?

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul, iar consultantul NN te va suna rapid, ca să alegi cea mai potrivită soluție.

 

Vrei să vezi documentele produsului?

Perfect. Aici ai toate documentele și formularele pentru planul GenT pentru investiții.

 

Mai multe detalii în documentele dedicate

Aici găsești documente şi informații esențiale despre asigurarea GenT pentru Investiţie.

Taxe si comisioane GenT pentru Investitie
File format: PDF | Dimensiune fişier: 133.6KB
Te-ai convins?

Planul de investiții GenT e la câteva click-uri distanță, iar odată ce-l faci, e acolo ca tu să ai un viitor mai sigur.

Ești interesat de Planul GenT pentru investiții?

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul, iar consultantul NN te va suna rapid, ca să alegi cea mai potrivită soluție.

Încă mai ai întrebări despre produs?

Pentru asta ți-am pregătit secțiunea de întrebări și răspunsuri.

Descarcă aplicația NN Direct

Cu NN Direct afli ce vrei să știi despre asigurarea sau pensia ta, așa că aici poți descărca aplicația direct pe telefonul tău.