Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Asigurari

Principalul motiv pentru care ai nevoie de asigurare este grija pentru familia ta: asigurarea de viata este cel mai eficient mod de a te proteja pe tine si pe cei dragi in cazul unor evenimente neprevazute pentru ca te asiguri ca le mentii standardul de viata in cazul in care nu vei mai fi alaturi de ei si nu ii vei mai putea sustine financiar. De asemenea, esti sigur ca in cazul in care ti se intimpla un eveniment nefericit, datoriile si cheltuielile imediate sunt acoperite, fara a afecta bunastarea familiei tale.

In plus, poti sa pui deoparte banii necesari copilului tau asa incat sa se bucure de o educatie si o viata mai buna iar tu poti sa ai un venit suplimentar care sa te ajute sa ai o batranete frumoasa si linistita.

Asigurarile noastre sunt flexibile: poti alege un plan pe termen mediu sau lung, la care sa-ti atasezi o asigurare temporara, care sa te protejeze exact atunci cand doresti- de exemplu numai in perioada in care te simti supus unui risc suplimentar, nu pe intreaga durata a contractului.

Asistenta

Telefon Icon
Formular de contact rapid
Email Icon
Email
Interesat de produsele noastre?
NN direct

Sanatate

Image

Asigurarea de Sanatate NN este un produs flexibil, acoperind, integral sau partial, cheltuielile cauzate de spitalizarea si/sau interventia chirurgicala in caz de accident sau imbolnavire, in functie de protectia principala aleasa. In plus, asiguratii au o linie telefonica dedicata, disponibila 24/7 pentru consiliere medicala.


Protectie

Image
Viata este insa plina de neprevazut si oricand se poate intampla ceva neplacut. De exemplu, oricand poate surveni decesul persoanei de care depind financiar ceilalti membri ai familiei. E normal sa-ti fie greu sa-ti imaginezi ca ti se va intampla tocmai tie, in viitorul apropiat. 

Copii

Image

Din clipa in care realizezi ca un copil nu este doar o bucurie, ci si o responsabilitate, trebuie sa te gandesti la un plan de economisire. Practic, poti incepe sa pui bani deoparte pentru el inca de cand s-a nascut. De ce asa repede? Pentru ca, daca vrei sa aiba un sprijin financiar cand are mai mare nevoie, trebuie sa incepi sa investesti pentru el... 


Femei

Image

UNA este prima asigurare special creata pentru femei, formata din doua componente, protectie si investitie. Componenta de protectie acopera cancerul, chiar si incipient, inca de la momentul diagnosticului, reconstructia mamara in urma unui cancer de san, invaliditatea si decesul. Componenta de investitie te ajuta sa acumulezi... 


Economisire

Image

O asigurare de viata iti poate oferi nu numai protectie, dar poate fi si un mod eficient de a acumula capital. Nici un alt instrument financiar nu poate avea in acelasi timp functiile de protectie si de economisire! Cele doua produse din care poti alege sunt Regal si Next: un plan “2 in 1” si unul pentru clientii ale caror contracte au ajuns la maturitate.


Investitie

Image

Daca ai disponibila o suma dar nu stii in ce sau cum s-o investesti, iti putem oferi ajutor: putem investi banii tinand cont de gradul de risc pe care esti dispus sa ti-l asumi. Si, in paralel cu asta, iti facem o asigurare care sa te protejeze pe tine si pe ai tai in cazul in care are loc un eveniment neplacut.


Pensie

Image

Este un plan de asigurare ce te ajuta sa acumulezi niste sume de care te vei bucura mai tarziu, in momentul pensionarii, si iti ofera totodata protectie in caz de deces pe parcursul perioadei contractului.


Asigurari si optiuni

Image
Este foarte probabil ca, in timp, nevoile tale de asigurare se vor schimba. Evolutia inflatiei, modificarea starii tale de sanatate, costurile legate de educatie, schimbarea sau pierderea jobului si multi alti factori pot influenta nevoia ta de protectie. De aceea noi iti oferim o serie de asigurari si optiuni suplimentare...

Asistenta

Telefon Icon
Formular de contact rapid
Email Icon
Email
Interesat de produsele noastre?
NN direct