Rezoluția asigurării de sănătate NN e să aibă mai multă grijă de tine

NN în media
beneficii sanatate nn
Beneficii Asigurare Sanatate 2021 - Mobile

Asigurarea de sănătate NN ține pasul cu nevoile clienților an de an. Un lucru rămâne neschimbat: primești îngrijire medicală în spitalul sau clinica dorită, iar cheltuielile de spitalizare și chirurgie rămân în grija noastră. În plus, iată ce noutăți am pregătit la reînnoirea asigurării.

Protecția principală – Spitalizare și chirurgie din accident sau din accident și îmbolnăvire

Vești bune: Am crescut limitele pentru acoperirea costurilor pentru spitalizare și intervenții chirurgicale.

În spitalele private sau publice din afara rețelei medicale NN, care eliberează factură fiscală pentru serviciile prestate, limitele pentru indemnizaţiile de asigurare au crescut la:

• 1.000 lei/zi pentru 24 de ore de spitalizare continua   în secţia ATI
  • 15.000 lei/eveniment asigurat pentru spitalizarea continua cu intervenție chirurgicală
  • 15.000 lei/eveniment asigurat pentru spitalizare de zi pentru intervenție chirurgicală şi pentru intervenţiile chirurgicale în ambulatoriul de specialitate de chirurgie.

În spitalele publice limita pentru indemnizația de asigurare a crescut la:

• 1.000 lei/zi pentru 24 de ore continue de spitalizare în secția ATI

Asigurarea de Sănătate acoperă acum și reducerea și imobilizarea fracturilor, entorselor gradul 3 și luxațiilor confirmate imagistic în regim de urgență, în camera de garda*. Asigurarea acoperă costurile asistenţei medicale, procedurile medicale și consumabile, dupa cum urmează:

• 100% din costuri acoperite în reţeaua medicală NN
  • 250 lei/eveniment asigurat îndemnizaţie fixă pentru tratament în afara rețelei medicale NN (spitalele publice sau private, indiferent dacă eliberează sau nu factură fiscală pentru serviciile prestate)

*Nu sunt acoperite si despagubite costurile imobilizării, dacă procedura de imobilizare este acoperită în alt episod de spitalizare sau intervenție chirurgicală.

? Costurile testelor pentru depistarea COVID, obligatorii la internarea în spitalele din Reţeaua medicală NN, sunt acoperite de Asigurarea de Sănătate. Pentru copiii asiguraţi, in vârsta de până la 15 ani, costurile testelor sunt acoperite pentru copilul care se spitalizează şi pentru însoţitorul acestuia.

Protecția opțională – Servicii suplimentare de Prevenție

Suntem convinși că este mereu mai bine să previi, decât să tratezi, așa că am introdus noi servicii medicale speciale, puse la dispoziție de partenerul nostru Regina Maria:

• Specialitate Psihiatrie este acum disponibilă pentru consultații
  • 20% discount pentru teste RT-PCR pentru depistare Covid19
  • 20% discount pentru testul de citologie cervico-vaginala Babes–Papanicolaou în mediu lichid pentru nivelul mediu sau avansat de prevenție

Vrei mai multe detalii? Consultantul tău NN te va ajuta sa afli tot ce vrei sa știi despre noile beneficii ale asigurării de sănătate NN.

Te incurajăm descarci aplicația mobilă NN Direct și să-ți actualizezi datele personale ca să te ținem la curent cu toate noutățile și beneficiile pe care le pregătim pentru tine.

An sănătos!

Link-uri utile