Intreaba un consultant NN

Un consultant NN e mereu gata sa te ajute cu toate detaliile pe care vrei sa le afli.
E suficient doar sa ne lasi cateva date de contact, iar consultantul din orasul preferat de tine te va contacta

Daca alegi sa ne lasi datele, inseamna implicit ca esti de acord si cu politica noastra de confidentialitate. De aceea, te rugam citeste inainte de a completa formularul.
  • Zi
  • Luna
  • An
Alege orasul

Te rugam sa introduci codul de securitate

captcha
Serviciul este indisponibil. Ne pare rău. Vom restabili serviciul îndată ce este posibil. Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile NN si politica de Confidentialitate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Multumim, solicitarea ta e pe maini buneEsti deja inregistrat.

Consultantul NN are la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Consultantul NN,

are de acum la indemana datele de contact pe care ni le-ai oferit si va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp

Continua navigarea

Pensii private

Sectiunea aceasta s-ar mai putea numi: tot ce ai vrut sa stii despre venitul pe care ai putea sa-l ai din momentul in care n-o sa mai ai un venit.

Daca te intrebi cate pensii sunt, care e diferenta intre pensia din sistemul public si cea privata, cu ce te ajuta o pensie facultativa daca ai deja o pensie de stat si una obligatorie, poti afla raspunsurile in continuare.

Asistenta

Telefon Icon
Formular de contact rapid
Email Icon
Email
Interesat de produsele noastre?
NN direct

Pensii facultative

Image
Daca vrei mai multi bani decat cei care iti vin din pensia de stat sau cea obligatorie, atunci trebuie sa te gandesti si la o pensie facultativa. Astfel, ai posibilitatea de a avea un venit suplimentar, care te va ajuta sa-ti pastrezi standardele de viata in momentul in care nu vei mai lucra. Iar in momentul pensionarii dispui de banii economisiti de tine in acest scop de-a lungul anilor. Pensia facultativa este singura pensie la care poti contribui cu pana la 15% din salariu.

Pensii obligatorii

Image

In ultimii ani am observat cu totii o crestere a numarului de pensionari concomitent cu scaderea numarului de angajati, a natalitatii, dar si cu o migrare masiva a fortei de munca.In aceste conditii pensia pe care statul o va oferi nu va mai fi suficienta. Drept urmare, statul a cedat fondurilor de pensii private o parte din contributia ta de asigurari sociale. Spre deosebire de banii pentru pensia de stat, cei pentru pensia obligatorie se strang intr-un cont si se intorc la tine.