Sanatate

Ca sa pui in practica si cele mai indraznete vise, conteaza sa fii si sanatos.

Oricand ar aparea o problema medicala care presupune spitalizare sau interventie chirurgicala, Asigurarea de Sanatate NN te ajuta sa primesti ingrijirea de care ai nevoie, in conditii moderne, fara sa iti pui problema banilor. Mai mult, te ajuta si sa previi situatiile mai putin placute.

Asigurarea de Sanatate NN este asigurarea care iti ofera, in principal, acces la servicii medicale de spitalizare cu sau fara interventie chirurgicala in Reteaua medicala NN si, in secundar, servicii de preventie in clinicile noastre partenere.

 

Asigurarea de sanatate

Image

Asigurarea de Sanatate NN este asigurarea care iti ofera, in principal, acces la servicii medicale de spitalizare cu sau fara interventie chirurgicala in Reteaua medicala NN si, in secundar, servicii de preventie in clinicile noastre partenere.

 


Utilizarea asigurarii

Image

Afla care sunt pasii pe care trebuie sa urmezi atunci cand trebuie sa te spitalizezi, dar si cum poti beneficia de serviciile de preventie, in cazul in care ai optat si pentru aceasta componenta, pe langa protectia de baza. 


Parteneriate sanatate

Image
Din reteaua de parteneri NN fac parte spitale si clinici private de top din Bucuresti si din toata tara, precum si din Ungaria. In plus, am negociat discounturi avantajoase la una dintre cele mai reputate clinici din Turcia, dar si cu furnizori de diverse servicii pe care le gasesti, daca ai o asigurare de sanatate NN, in platforma Benefit Systems.

Calculator de sanatate

Image
Cu ajutorul acestui calculator poti afla care este prima lunara pentru oricare din acoperirile asigurarii principale (Spitalizare si chirurgie din accident sau Spitalizare si chirurgie din orice cauza) precum si pentru servciile de preventie oferite de clinicile partenere NN. Poti calcula pentru tine sau pentru alti membri ai familiei pe care vrei sa ii stii intotdeauna bine.

Reteaua medicala

Image

Te invitam sa descoperi toate spitalelele si clinicile din reteaua NN la care Asigurarea de Sanatate iti ofera acces. In prezent, reteaua acopera majoritatea oraselor mari din tara si numara peste 170 de clinici si peste 40 de spitale. In spitalele din reteaua medicala NN costurile pentru spitalizarea si interventia chirugicala sunt decontate de noi, direct catre spital.


Extrabeneficii

Image

Pe langa serviciile medicale de spitalizare si preventie, Asigurarea de Sanatate NN ofera atat acces la servicii speciale puse la dispozitie de clinicile partenere NN celor care au ales si Beneficiul optional Preventie, cat si un numar special disponibil 24/7 pentru indrumare catre servicii medicale, precum si acces la o platforma online de beneficii negociate special pentru contractantii persoane fizice.


Asistenta

Imagine Telefon
Telefon

021 9464

(non stop)