Mergi la conţinutul principal
terms and cond

 

Politica de confidențialitate

Iti multumim ca vizitezi acest site NN, denumire prin care se intelege NN Asigurari de Viata S.A., NN Pensii Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A si NN Asigurari S.A.

Pastrarea confidentialitatii si securitatii datelor personale ale celor care ne viziteaza este foarte importanta pentru noi, iar pentru a fi siguri ca raspundem nevoilor tale, trebuie sa inregistram, sa pastram si sa utilizam anumite informatii si date cu caracter personal.

E important de mentionat ca atunci cand vizitezi si navighezi pe site-ul nostru sau cand comunici cu noi prin acest mijloc, NN inregistreaza numai informatiile pe care ni le oferi in mod voluntar.

 

Prelucrare date personale în scop de marketing direct

 

Datele pe care ni le pui la dispozitie sunt prelucrate, inclusiv prin mijloace automate si pentru crearea de profiluri, pentru analizarea preliminara a nevoilor tale in vederea unei viitoare discutii despre produsele noastre. De asemenea, vom utiliza numele si adresa de email ale persoanelor recomandate doar pentru contactarea acestora in vederea unei discutii despre produsele oferite de catre NN Asigurari de Viata/NN Pensii SAFPAP/NN Asigurari (denumite in continuare NN).

In cazul in care nu esti de acord cu cele mentionate, consultantul NN/agentul de marketing va fi in imposibilitatea de a te contacta. Daca nu doresti sa fii contactat(a), te rugam nu finaliza solicitarea.

 

Prin punerea datelor tale la dispozitia NN, prin apasarea butonului „Trimite”, declari ca ai cel putin 16 ani si inseamna ca, in mod expres si neechivoc, ai agreat ca NN si/sau partenerii sai sa prelucreze in scop de marketing direct, inclusiv prin mijloace automate, datele tale cu caracter personal: nume, prenume, data nasterii, adresa – localitate/judet, adresa e-mail, numar telefon.

Pentru indeplinirea scopului de marketing direct, NN (prin departamentele specializate) selecteaza si analizeaza una sau mai multe dintre datele cu caracter personal mentionate anterior.

 

Prelucrarea de catre parteneri in scop de marketing direct: Una sau mai multe dintre datele mentionate pot fi comunicate partenerilor NN. Lista partenerilor NN este publicata pe www.nn.ro.

In cazul in care intervin actualizari ale datelor transmise, consimtamantul tau ramane in vigoare pana la notificarea NN in sens contrar din partea ta. Consimtamantul poate fi retras oricand, in mod gratuit, printr-o notificare adresata NN.

 

Pentru orice nemultumire legata de prelucrarea datelor personale te poti adresa Responsabilului pentru protectia datelor la adresa dpo@nn.ro şi/sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

De asemenea, cunosti drepturile acordate de Regulamentul general privind protectia datelor 679/2016, inclusiv dreptul de acces, rectificare, stergere sau portabilitate a datelor, restrictionarea prelucrarii si opozitie si faptul ca poti sa le exerciti printr-o cerere scrisa, semnata si datata, transmisa la sediul NN.

 

 

E-mail

 

Orice comentarii sau intrebari sunt mereu binevenite. Acestea vor fi transmise in cel mai scurt timp posibil colegilor care pot raspunde cel mai bine intrebarilor si preocuparilor tale. Alte modalitati prin care ne poti contacta sunt: prin telefon, posta sau prin intermediul unui consultant/ agent de marketing NN.