NN România este Top Employer trei ani la rând

NN în media
NN Top employer
NN Romania was certified as Top Enployer 2021

NN România a fost certificată ca Top Employer în 2021, pentru al treilea an consecutiv. Recunoașterea este acordată de Top Employers Institute din Olanda, reflectând grija și angajamentul NN pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

La NN, oamenii sunt mereu pe primul loc, iar asta se vede în tot ceea ce facem. Printr-o strategie clară, NN se concentrează pe experienţa pe care le-o oferă angajaților și pune accent pe dezvoltarea personală și profesională a fiecărui om din echipă, într-un mediu de lucru flexibil, care pune în valoare talentele și susține creativitatea și performanța.

Certificarea Top Employer 2021 vine să reconfirme poziția NN ca angajator de top, determinată de strategia companiei orientată către oameni. În acordarea certificărilor, organizația independentă Top Employers Institute evaluează companiile într-un proces complex, în funcție de 6 dimensiuni. Fiecare include o serie de criterii, precum strategia privind echipa, leadership-ul, mediul de lucru, brandul de angajator, practicile de atragere, implicare și retenție a oamenilor, inițiativele de dezvoltare profesională, cultura și valorile companiei, precum și atenţia continuă pentru starea de bine, diversitate, incluziune și sustenabilitate.

Eforturile NN de a crea un mediu de lucru care să susțină performanța, de a atrage talente și a dezvolta continuu echipa, precum și de a implica și recunoaște meritele acesteia au contribuit la desemnarea NN drept Top Employer 2021. În același timp, NN se concentrează pe sănătatea și starea de bine a colegilor din echipă, o preocupare mai relevantă ca oricând în contextul pandemiei de Covid-19, care se reflectă în alternative oferite oamenilor prin parteneriate inovatoare cu startup-uri românești. Și urmărește să creeze o experiență pentru angajați și să susțină coeziunea și dezvoltarea echipei chiar și în această perioadă atipică.

Toate acestea au fost, în ultimul an, un motor pentru dezvoltarea strategiei privind echipa și pentru introducerea de noi tehnologii, practici și beneficii care vor continua să mențină NN printre angajatorii de top din România.