Mergi la conţinutul principal

An nou, beneficii noi de la asigurarea ta de sănătate!

NN în media
mama si fiica
mama si fiica

Cu Asigurarea de Sănătate NN, când apare o problemă de sănătate sau în cazul unui accident, tu ai grijă să te tratezi, iar noi avem grijă de cheltuielile medicale cu spitalizarea şi intervenţiile chirurgicale, până la 100.000 de lei pe an. Din fericire, dacă ai optat pentru Protecţia din Accident şi Îmbolnavire şi nu ai folosit asigurarea în anul contractual precedent, înseamnă că nu ai avut nevoie să te internezi sau să treci printr-o operaţie, dar în acelaşi timp mai înseamnă că, la reînoirea asigurarii tale de sănătate NN, suma asigurată creşte cu 20.000 de lei. În fiecare an în care sunt îndeplinite condiţiile de mai sus, suma asigurată va creşte cu 20.000 lei, timp de 5 ani.

 

Cu alte cuvinte, plafonul până la care sunt acoperite cheltuielile pentru spitalizare şi chirurgie creşte. Cu cât îţi menţii mai mult timp sănătatea, cu atât valoarea cheltuielilor medicale acoperite de asigurarea ta de sănătate NN e mai mare, putând ajunge chiar şi la 200.000 de lei în cinci ani. E un avantaj de care te bucuri automat la reînnoirea asigurării, fără să fie nevoie să completezi şi semnezi vreun formular şi fără o nouă evaluare medicală. Asta pentru că reînnoirea se întâmplă simplu, doar prin continuarea plăţilor primei de asigurare. La aniversarea poliţei poţi alege să modifici nivelul de prevenţie şi oricând pe parcursul anului contractual poţi modifica prevenţia sau poti să adaugi alţi membri din familie în asigurare.

 

Totodată, din acest an, Asigurarea de sănătate NN poate fi folosită în eventualitatea unor noi afecţiuni. Este vorba despre anumite afecţiuni congenitale cum ar fi anevrismul cerebral, defectul de sept atrial sau hidronefroza congenitală. Iar în eventualitatea unei afecţiuni care necesită materiale prostetice montate chirurgical, costurile acoperite pentru acestea au fost crescute cu aproape 40% din acest an, până la 5.000 de lei.

 

Nu în ultimul rând, Beneficiul opţional Prevenţie al Asigurării de sănătate NN oferă din acest an reduceri pentru servicii adiţionale oferite de reţeaua de sănătate Regina Maria, partener NN, printre care manopera de vaccinare pentru copii, tratamentele în Camera de Gardă a Spitalelor Euroclinic, Ponderas, Băneasa, Braşov şi Cluj şi accesul la medicii de renume şi profesori universitari parte din programul Parteneriat Academic.

 

Vrei mai multe detalii? Găseşti tot ce trebuie să ştii despre noile beneficii ale Asigurării de sănătate NN în condiţiile contractuale disponibile pe www.nn.ro sau stabileşte o întâlnire cu consultantul tău NN.